Skal I hyre en bryllupsplanlægger?

Går I med overvejelser om at hyre en bryllupsplanlægger? Vi giver her en række konkrete tips, når I skal beslutte, om det giver mening for dig. Det er især vigtigt, at I overvejer jeres budget, samt finder ud af, hvilke planlægningsbehov I har. Overvej de tjenester, som en bryllupsplanlægger kan tilbyde, og beslut jer for, hvilke der er vigtige for jer.

Skal I hyre en bryllupsplanlægger?
Dine gæsters billeder i et fælles fotoalbum
Nyhed
Fælles fotoalbum

Dine gæsters billeder i et fælles fotoalbum

Lad ikke dine minder gå i glemmebogen. Vi har netop lanceret den moderne måde at samle billeder. Alle dine minder, samlet et sted.

home.features.readMore
Lav din bordplan med Wonderfulday
Nyhed
Visuel bordplan

Lav din bordplan med Wonderfulday

Arranger dine borde, sæt dine gæster og design din bordplan med Wonderfuldays moderne bordplansværktøj.

home.features.readMore

Hvorfor vælge en bryllupsarrangør?

At bruge en bryllupsplanlægger kan være en god måde at sikre, at jeres særlige dag bliver alt det, I ønsker, at den skal være. En bryllupsplanlægger har erfaring og ressourcer, der kan gøre planlægningen af jeres bryllup nemmere og mindre stressende for jer. De vil hjælpe dig med at guide dig gennem processen, lige fra at finde leverandører til at hjælpe med at skabe en tidslinje for dagen. De vil også give tips og råd om, hvordan I kan holde jer inden for jeres budget, samt finde steder, der både er smukke og overkommelige. Desuden kan de hjælpe med at forhandle priser med leverandører, så I får den bedst mulige aftale. Endelig betyder det at have en bryllupsplanlægger en ting mindre for dig at bekymre dig om, når det er tid til at planlægge din store dag - hvilket giver dig mere tid til at nyde denne betydningsfulde begivenhed!

  Alternativ til en bryllupsarrangør

  Hvis du overvejer ikke at bruge en bryllupsplanlægger, er der andre muligheder. I kan oprette et bryllupswebsted med tjeklister og planlægningsværktøjer, der kan hjælpe jer med at guide processen. Wonderfulday har bl.a. en lang række værktøjer, der gør det nemt for jer selv at stå for planlægningen. En anden mulighed er at hyre en dag-til-dag-koordinator, som kan hjælpe med at sikre, at alt kører glat og efter planen på dagen for begivenheden. Du kan også kontakte familie og venner for at få støtte under hele planlægningsprocessen - de kan måske komme med idéer eller hjælpe med opgaver efter behov. Endelig kan du overveje at støtte dig til leverandører i hver fase af planlægningen, da de ofte har gode råd om, hvordan du kan få din drøm til at gå i opfyldelse! Uanset hvilken vej du vælger, så sørg for, at det er noget, der fungerer bedst for dig og din partner. Den vigtigste del af ethvert bryllup er, at at I begge får en smuk, mindeværdig dag, som I vil værdsætte i mange år fremover.

   Gør planlægningen til en fornøjelse

   Donwload Wonderfulday til iOS og Android

   Inspiration

   Lad dig inspirere af vores inspirationsunivers

   Planlægningsværktøjer

   Alle dine planlægningsværktøjer lige ved hånden

   Notifikationer

   Vær altid på forkant med relevante reminders og notifikationer
   InspirationPlanlægningsværktøjerNotifikationerFælles fotoalbumIndstillinger Fælles fotoalbum

   Fælles fotoalbum

   Lad dine gæster dele deres billeder og minder i et fælles fotoalbum

   Sprog

   Brug appen med dit foretrukne sprog og start din planlægning

   Indstillinger

   Administrer nemt indstillingerne for din konto og begivenheder
   Hent Wonderfulday hvor du downloader dine apps
   App store Google Play