Lav dit budget til festen med Wonderfulday

Når du skal lægge et budget for din kommende fest, er der ingen grund til at tage Excel-regnearket eller papir og kuglepen frem. Med Wonderfulday kan du nemt oprette et digitalt budget, som hjælper dig med at holde styr på alle dine udgifter til festen ét sted. For at komme i gang skal du blot oprette en bruger på platformen, og herefter vælge arrangementstype for festen, hvorefter du kan komme i gang med at lægge dit budget for festen.
Ét samlet overblik over dine udgifter

Ét samlet overblik over dine udgifter

Tilføj nemt alle de varer og ydelser, du skal købe til din fest, til budgettet. Du kan endda tilføje et skøn over, hvor meget hver enkelt vare vil koste. Når du har indtastet alt, vil Wonderfulday give dig et samlet skøn over de samlede omkostninger for din fest. På den måde kan du med et enkelt blik se, om du er på rette vej til at overholde dit budget.
Følg udviklingen i dit budget

Følg udviklingen i dit budget

Efterhånden som du begynder at købe ting og services til din fest, kan du nemt holde styr på alle dine udgifter i appen. På den måde kan du se, hvad du har tilbage af budgettet, og sikre dig, at du får købt alt det, du skal bruge, samtidig med at du overholder dit budget.

Download vores app

Hvis du vil i gang med at oprette dit digitale festbudget mens du er på farten, kan du downloade vores app fra App Store eller Google Play for at komme i gang. Med Wonderfulday er det en leg at lægge et budget for din kommende fest! Du kan naturligvis også tilgå vores platform her siden, men hvis du skal planlægge videre mens du er på farten, anbefaler vi dig at downloade vores app.
Kom i gang med planlægningen ganske gratis med Wonderfulday

Kom i gang med planlægningen ganske gratis med Wonderfulday

Det er nemt at lave et digitalt budget til din kommende fest med Wonderfulday. Og ydermere er det også ganske gratis. Alle vores værktøjer kan frit benyttes i forbindelse med planlægningen af dit næste arrangement. Opret en bruger på ganske få minutter, og oplev tilfredsstillelsen ved smart og effektiv planlægning.

Med vores platform kan du nemt holde styr på alle dine udgifter ét sted og sikre dig, at du holder dig inden for budgettet. Så hvorfor vente? Kom i gang med at planlægge din fest i dag!