Bliv en del af Wonderfulday

Wonderfulday er en smart kombination af planlægning- og bookingplatform.
Få flere ordrer, nå ud til kunder og vækst din forretning med Wonderfulday.

Hvorfor blive en del af Wonderfulday?

Vækst din forretning

Wonderfuldays team er specialister i at skabe målrettet eksponering og brugervenlige købsflows. Med vores platform kan du fokusere på dét, du er bedst til. Det gør vi.

Risikofrit

Som leverandør på Wonderfulday er du uden binding og bliver hverken pålagt et oprettelsesgebyr eller en fast månedlig ydelse. Vi opererer ud fra kommission og får kun udbytte, når du tjener penge.

Lad os om at håndtere det praktiske

Vi gør det nemt for dig, at fokusere på det, du er bedst til. Wonderfuldays team er specialiseret i effektiv markedsføring, og eksponerer din forretning til potentielle kunder. Kommuniker, send tilbud, opkræv betalinger nemt og alt sammen direkte fra platformen.

Find ud af, hvad du kan tjene som leverandør

Vælg leverandørtype

“Wonderfulday har vækstet min forretning”

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Vivamus quam sapien, tristique in interdum ac, laoreet ac augue.

Chelsea
Fotograf i Rungsted

Fokuser på det, I er bedst til - det gør vi

Vi håndterer alt før og efter salget, herunder markedsføring, betalingsinfrastruktur og automatisk bogføring. Dette gør det nemt for jer at overlade det praktiske til os og fokusere på det, I er bedst til.

Nikolaj
CEO, Wonderfulday ApS

Vores platform gør det nemt for dig!

Se din forretning vækste

Følg med i væksten af din forretning. Som leverandør har du adgang til et real-time dashboard, hvor du kan følge dine nøgletal nemt og opdateret.

Direkte handler

Som leverandør handler dine kunder direkte med dig. Wonderfulday faciliterer blot betalingsinfrastrukturen, mens pengene opkræves direkte til din betalingskonto.

Sæt selv dine priser og vilkår

Bestem selv din aflysningspolitik, prisstruktur og vilkår. Wonderfulday gør det nemt at for dig at sætte vilkårene for din forretning.

Vi klarer det praktiske

Undgå at drukne i praktiske opgaver. Lad vores automatiske bogføring kan du fokusere på det, du er bedst til - det gør vi.

Bliv en del af Wonderfulday

Wonderfulday er en smart kombination af planlægnings- og bookingplatform.
Få flere ordre, nå ud til kunder og vækst din forretning med Wonderfulday.