Planlæg din fest med Wonderfuldays app

Med Wonderfuldays app til festplanlægning kan du nemt komme i gang med planlægningen af din fest. Alt du behøver er at downloade appen, og indtaste de overordnede informationer om dit arrangement. Så hjælper Wonderfulday dig med at holde styr på din planlægning. Du har altid adgang til alle dine planlægningsværktøjer på farten med Wonderfuldays app.

Lav din tablet om til en SelfieBox og lad dine gæster uploade billeder fra festen i et fælles fotoalbum direkte fra appen. Download appen i dag, og kom i gang nemt og gratis.

Alle dine festplanlægningsværktøjer lige ved hånden

Hold styr på din tjekliste, få overblik over dit budget eller tilføj gæster til din gæsteliste - alt sammen direkte fra appen. Med Wonderfuldays app har du altid dine planlægningsværktøjer lige ved hånden, så du nemt kan planlægge din fest.

Lad dine gæster dele billeder fra festen i et fælles fotoalbum

Saml alle de sjove øjeblikke og billeder fra din fest. Lad dine gæster dele deres billeder fra festen med et fælles fotoalbum fra Wonderfulday. Print din unikke QR-kode, og lad dine scanne koden og dele deres billeder nemt og gratis.

Forvandl din tablet til en SelfieBox

Fang alle de sjove øjeblikke fra festen ved at forvandle din tablet til en SelfieBox gratis med Wonderfulday. Alt du behøver er en tablet og stativ.