Planlæg jeres bryllup med Wonderfulday

Leverandører, planlægningsværktøjer og inspiration til dit event, så du kan opleve planlægningen, som den bør være — nem, intutiv og moderne.

home.hero.headline
Dine gæsters billeder i et fælles fotoalbum
Nyhed
Fælles fotoalbum

Dine gæsters billeder i et fælles fotoalbum

Lad ikke dine minder gå i glemmebogen. Vi har netop lanceret den moderne måde at samle billeder. Alle dine minder, samlet et sted.

home.features.readMore
Lav din bordplan med Wonderfulday
Nyhed
Visuel bordplan

Lav din bordplan med Wonderfulday

Arranger dine borde, sæt dine gæster og design din bordplan med Wonderfuldays moderne bordplansværktøj.

home.features.readMore

Står I og skal til at planlægge et bryllup? Først og fremmest et stort tillykke! Det er en stor og dejlig tid i jeres liv, og der er unægteligt meget at tænke på, når det kommer til bryllupsplanlægning. Alt lige fra de store ting som lokationen og mad til de mindre detaljer som bordpynt og takkegaver. Det kan være svært at holde styr på alt og sørge for, at I ikke glemmer noget vigtigt.

Det er her, Wonderfulday kommer ind i billedet. Vores bryllupsplanlægning-værktøj kan hjælpe jer med en lang række opgaver, lige fra at udvikle jeres bordplan til at lave et budget og holde styr på jeres gæsteliste. I kan endda bruge vores værktøj til at lave en ønskeliste med alle de ting, I ønsker jer.

Så uanset om I lige er begyndt at planlægge jeres bryllup, eller I er godt i gang med processen, kan Wonderfulday hjælpe med at sørge for, at alt går som smurt.

Vær på forkant med bryllupsplanlægningen med en digital tjekliste

Vores digitale tjekliste opretter automatisk en lang række opgaver, som der ved bryllupsplanlægningen ofte skal tages stilling til, og som skal udføres inden den store dag. I kan nemt tilpasse jeres tjekliste ved at fjerne eller tilføje opgaver. I kan også tilføje deadlines til hver opgave, så I ved præcis, hvornår de skal udføres. Og hvis I arbejder med en bryllupsplanlægger, kan de få adgang til jeres tjekliste og hjælpe jer med at holde styr på planlægningen. Når en opgave er fuldført, skal I blot markere den fra listen. På denne måde kan I med et øjeblik se, hvad der fortsat skal gøres. Hvis I har nogle udgifter i forhold til en opgave, kan I indtaste prisen, og så bliver jeres budget-oversigt automatisk opdateret. Efterhånden som I udfører flere opgaver, vil I begynde at få en følelse af tilfredshed og fremgang. Bryllupsplanlægning behøver nemlig ikke at være en hovedpine - og det burde det heller ikke.

Opret hurtigt og nemt en digital gæsteliste og send invitationerne direkte ud til gæsterne

Så snart I har fastsat datoen for jeres bryllup, er det tid til at begynde at tænke på jeres gæsteliste. Med Wonderfulday kan I nemt oprette en digital gæsteliste og sende invitationer ud med blot et par klik. Og hvis I skal lave ændringer på jeres gæsteliste, er det overhovedet ikke noget problem. I kan tilføje eller fjerne gæster og endda tilføje særlige noter for hver gæst. I kan fx skrive ned om gæsten har en særlig rolle under brylluppet som fx toastmaster eller forlover.

Få det fulde overblik over økonomien med vores budgetværktøj

Når I planlægger et bryllup, er det vigtigt at holde styr på jeres budget. Med vores budgetværktøj kan I få et overskueligt overblik over alle jeres udgifter ét sted. I skal blot indtaste jeres samlede budget samt udgifter undervejs, og så vil I med et øjeblik kunne se, hvor jeres penge bliver af. I kan også opsætte specifikke budgetter for f.eks. catering, selskabslokale, tøj og meget mere. I skal blot dele jeres samlede budget op i mindre budgetter, så det er nemmere at holde styr på. På denne måde kan I undgå uønskede overraskelser undervejs.

Opret nemt en bordplan til brylluppet med Wonderfulday

En af de vigtigere ting at tænke på, når I planlægger et bryllup, er bordplanen. I vil gerne sikre jer, at alle jeres gæster sidder komfortabelt, og at de har det godt. Med Wonderfuldays digitale bordplanlægningsværktøj kan I nemt lave en bordplan til jeres bryllup. I kan nemt og hurtigt indsætte hver gæst på sæderne i det digitale værktøj. I kan vælge forskellige bordtyper i forskellige størrelser. Og skal I lave ændringer i jeres bordplan, er det slet ikke noget problem. I kan nemt tilføje eller fjerne gæster og endda ændre bordopstillingen. Når I er færdige med jeres bordplan, kan I printe den ud eller dele den med jeres gæster.

Opret jeres digitale ønskeliste og del den nemt med gæsterne

Når I planlægger et bryllup, er en af de sjovere opgave at lave jeres ønskeliste. Med Wonderfulday kan I nemt lave en digital ønskeliste med alle de ting, I ønsker jer til jeres bryllup. I skal blot tilføje de produkter, I ønsker jer, ved at indsætte produktet URL, og så kan jeres gæster med det samme se, hvad I ønsker jer. Ændre i mening undervejs, og ønsker at tilføje eller fjerne gaveønsker, kan I ligeledes gøre dette i værktøjet. Når I er færdige med jeres ønskeliste, kan I dele den med gæsterne, så de har det fulde overblik over, hvad I ønsker jer.

Gå op opdagelse i vores katalog af leverandører

Med Wonderfulday kan I nemt og hurtigt finde alt, hvad I skal bruge til jeres bryllup på ét samlet sted. Vi har en bred vifte af ydelser og produkter, som I kan vælge imellem. Gå på opdagelse i vores katalog over leverandører, der kan hjælpe jer med alt fra selskabslokaler, catering, bryllupsbilleder, musik og meget mere. På vores markedsplads kan I nemt søge og filtrere i leverandørerne, således at I kan finde de perfekte leverandører til jeres bryllup.

At planlægge et bryllup kan være en uoverskuelig og skræmmende opgave, men med Wonderfulday ved jeres side kan I nemt holde styr på det hele. Med vores udvalg af digitale værktøjer, inspiration, services og produkter, har I hvad I har brug for til jeres kommende bryllup. Samlet ét sted. Tilmeld jer gratis i dag - og gør bryllupsplanlægningen til en sjov og spændende proces.

Gør planlægningen til en fornøjelse

Donwload Wonderfulday til iOS og Android

Inspiration

Lad dig inspirere af vores inspirationsunivers

Planlægningsværktøjer

Alle dine planlægningsværktøjer lige ved hånden

Notifikationer

Vær altid på forkant med relevante reminders og notifikationer
InspirationPlanlægningsværktøjerNotifikationerFælles fotoalbumIndstillinger Fælles fotoalbum

Fælles fotoalbum

Lad dine gæster dele deres billeder og minder i et fælles fotoalbum

Sprog

Brug appen med dit foretrukne sprog og start din planlægning

Indstillinger

Administrer nemt indstillingerne for din konto og begivenheder
Hent Wonderfulday hvor du downloader dine apps
App store Google Play

Ofte stillede spørgsmål

Det gennemsnitlige bryllup koster ca. 50.000 kroner. Dog skal I forvente en højere pris, hvis I skal giftes i kirke. Et kirkebryllup koster ca. 100.000 kroner.
Wonderfulday anbefaler at starte bryllupsplanlægningen minimum 12 måneder før. Vores digitale tjekliste til bryllup er ligeledes baseret på denne tidsramme.
Vores digitale tjekliste til bryllup indeholder alle de punkter, I skal tage stilling til, i forbindelse med planlægningen af jeres bryllup.
En god måde selv at arrangere et bryllup på er, at benytte sig af værktøjer, der hjælper med at holde styr på budgettet, opgaver, gæsteliste, bordplan, etc.