Opret en digital gæsteliste til jeres bryllup og invitér gæsterne nemt og hurtigt

Når det kommer til bryllupsplanlægning, er en af ​​de vigtigste opgaver at lave jeres gæsteliste. Der er absolut ingen fest uden gæster. Med vores digitale gæsteliste-værktøj kan i nemt og hurtigt lave jeres gæsteliste, sende invitationer ud og følge med i tilbagemeldingerne fra de inviterede.

I har desuden mulighed for at tilføje oplysninger om gæsterne, herunder deres navn, kontaktoplysninger samt deres forhold til jer. I kan også holde styr på gæsternes tilbagemeldinger og sende automatiske påmindelser. Derudover er vores værktøj for brudepar ganske gratis at bruge.
Send invitationer ud nemt og hurtigt

Send invitationer ud nemt og hurtigt

Når alt er klar og gæstelisten er lavet, kan I med få klik sende invitationer ud til alle gæster. På sigt vil det på Wonderfulday være muligt at bruge skabeloner til invitationerne. Invitationerne sendes ud via e-mail eller SMS.

Tilføj oplysninger om gæsterne

I kan i værktøjet nemt tilføje oplysninger om gæsterne herunder deres navn, kontaktoplysninger og forhold til jer. Hvis de har en rolle til brylluppet, såsom forlover, toastmaster, brudepige eller andet, kan I ligeledes tilføje denne information til gæsten.
Tilføj gæsterne til en bestemt gruppe

Tilføj gæsterne til en bestemt gruppe

Når i skal lave jeres gæsteliste, er der altid mange familiemedlemmer og venner at tage hensyn til. Det involverer både ens egen familie, partners familie, fælles venner, egne venner og eventuelt andre bekendte. Med vores digitale gæsteliste kan I nemt tilføje gæsterne til en bestemt gruppe, så I dermed kan holde styr på de forskellige grupper af gæster.

Importer gæsterne direkte til bordplanen

Når I har gjort gæstelisten klar, kan I nemt importere alle jeres gæster til bordplanen. Det betyder, at I blot behøver at notere jeres gæster ned én gang, når I laver gæstelisten. Herefter gemmes en liste af de inviterede gæster, som I herefter kan tilføje direkte til jeres bordplan.

Hold øje med gæsternes tilbagemeldinger

Med vores gæsteliste-værktøj kan I nemt holde styr på gæsternes svar og sende automatiske påmindelser. På den måde kan I forblive opdaterede og sikre jer, at alle har svaret. Desuden giver overblikket jer en god forudsætning for at indkøbe rette mængder af mad, drikke og andet.

Begynd at bruge Wonderfuldays digitale gæsteliste-værktøj i dag. Det er gratis at bruge for kommende brudepar.