Den digitale tjekliste til jeres kommende bryllup

Når I planlægger et bryllup, er der naturligvis rigtig mange ting, I skal tage stilling til. Med Wonderfuldays digitale tjekliste kan I nemt holde styr på alle de vigtige opgaver. Ved oprettelse indtaster I blot jeres bryllupsdato, også genererer vi automatisk en liste over alt, hvad I skal tage stilling til, lige fra booking af leverandører til udsendelse af invitationer samt hvornår, I bør tage stilling til disse opgaver. Tag en dyb indånding og lad vores værktøj hjælpe jer med at planlægge jeres drømmebryllup.
Opgaver genereres automatisk og tilføjes til jeres liste

Opgaver genereres automatisk og tilføjes til jeres liste

Hos Wonderfulday er vi eksperter, når det kommer til bryllupsplanlægning, og derfor ved vi, hvilke opgaver der er de absolut vigtigste for jer at huske. Vores digitale tjekliste genererer automatisk en masse gøremål i forhold til jeres bryllupsplanlægning.
Fjern eller tilføj nemt opgaver selv

Fjern eller tilføj nemt opgaver selv

Vi forstår godt, at alle har forskellige krav og behov, og derfor kan vores digitale tjekliste naturligvis tilpasses. I kan nemt tilføje eller fjerne opgaver, og dermed gøre listen til jeres helt egen.
Tilføj en person med ansvar for opgaven

Tilføj en person med ansvar for opgaven

Vores digitale tjekliste giver jer også mulighed for at tilføje ansvarlige personer til opgaverne. På den måde får I også overblik over, hvem der har ansvar for hvad. I kan dele tjeklisten med familiemedlemmer, venner eller sågar jeres bryllupsplanlægger.

Fuldt integreret med vores budgetværktøj

Vores digitale tjekliste er naturligvis fuldt integreret med vores budget-værktøj. På den måde kan I holde styr på alle jeres udgifter ét sted, og få et samlet overblik over budgettet til jeres kommende bryllup. I skal blot tilføje udgiften til den specifikke opgave, og herefter bliver jeres budget automatisk opdateret.

Vores digitale tjekliste er den perfekte måde at forblive organiseret. Opret jer gratis i dag og løft jeres bryllupsplanlægning til nye højder.