Den digitale ønskeliste: Lav nemt og hurtigt ønskelisten til jeres bryllup

Når det kommer til at planlægge et bryllup, er der mange detaljer at tænke over. En vigtig, og en af de sjovere opgaver, er at lave ønskelisten til jeres bryllup. De fleste brudepar skriver ofte blot deres ønsker ned i et dokument, men på Wonderfulday kan i nemt og gratis lave jeres egen digitale ønskeliste. Vores værktøj hjælper jer med at samle alle jeres ønsker på én simpel liste med yderligere information om hver enkelt ønske.
Tilføj nemt produkter til ønskelisten

Tilføj nemt produkter til ønskelisten

I kan i værktøjet nemt tilføje produkternes URL’er, hvorefter informationerne om de enkelte gaveønsker importeres. Det gør det nemt for jeres gæster at finde præcis de ting, I ønsker jer. Mere præcist importerer vores værktøj automatisk billeder, priser og beskrivelser af produkterne, hvilket giver både jer og gæsterne et godt overblik over de forskellige ønsker.

Del direkte med gæsterne

I kan nemt dele ønskelisten med jeres gæster. Et enkelt klik, og jeres gæster modtager ønskelisten på mail eller SMS. Gæsterne har nu det fulde overblik over ønskelisten på alle deres enheder, hvilket vil gøre deres gaveindkøb lettere og mere overskueligt.
Eksporter jeres ønskeliste

Eksporter jeres ønskeliste

Værktøjet giver mulighed for nemt at eksportere ønskelisten til et excel-dokument eller som PDF, hvorefter I her kan printe ønskelisten ud, hvis dette foretrækkes.