Planlæg jeres bryllup med Wonderfulday's app

Med Wonderfuldays app kan I nemt komme i gang med planlægningen af jeres bryllup. Alt I behøver er at downloade appen. Så hjælper Wonderfulday jer med at holde styr på planlægning af jeres store dag. I har altid adgang til alle planlægningsværktøjerne på farten med Wonderfuldays app.

Lav jeres tablet om til en SelfieBox og lad jeres gæster uploade billeder fra brylluppet i et fælles fotoalbum direkte fra appen. Download appen i dag, og kom i gang nemt og gratis.

Alle planlægningsværktøjerne lige ved hånden

Hold styr på jeres tjekliste, få overblik over jeres budget eller tilføj gæster til jeres gæsteliste - alt sammen direkte fra appen. Med Wonderfuldays app har I altid jeres planlægningsværktøjer lige ved hånden, så I nemt kan planlægge jeres bryllup.

Lad jeres gæster dele billeder fra brylluppet i et fælles fotoalbum

Saml alle de sjove øjeblikke og billeder fra jeres bryllup. Lad jeres gæster dele deres billeder fra brylluppet med et fælles fotoalbum fra Wonderfulday. Print jeres unikke QR-kode, og lad jeres scanne koden og dele deres billeder nemt og gratis.

Forvandl jeres tablet til en SelfieBox

Fang alle de sjove øjeblikke fra bryllupet ved at forvandle jeres tablet til en SelfieBox gratis med Wonderfulday. Alt I behøver er en tablet og stativ.