Lav nemt jeres bordplan til det kommende bryllup med vores online bordplan-værktøj

Vil I lave den perfekte bordplan til jeres kommende bryllup? Det er der heldigvis nu en nem og smart måde til. Wonderfuldays online bordplan-værktøj gør jer i stand til hurtigt og nemt at arrangere jeres borde online ved at bruge vores innovative og brugervenlige værktøj.
Tilføj nemt borde, dansegulv og mere til jeres bordplan

Tilføj nemt borde, dansegulv og mere til jeres bordplan

Vi forstår, hvor vigtigt det er at skabe den perfekte bordplan, og netop derfor, har vi skabt vores innovative værktøj. Med dette værktøj kan I nemt tilføje borde, dansegulv samt angive, hvem der skal sidde hvor og meget mere - alt sammen indenfor få minutter. Ved at bruge vores visuelle online bordplan-værktøj kan I ikke gå galt, og vi garanterer, at I vil være tilfredse med resultatet. Værktøjet er nemt at bruge og utrolig fleksibelt, hvilket giver mulighed for alle typer af bord konfigurationer.
Importer gæster direkte fra gæstelisten til jeres bryllup

Importer gæster direkte fra gæstelisten til jeres bryllup

Hvis I allerede har gjort gæstelisten klar, kan I nemt importere alle jeres gæster til bordplanen. I kan desuden oprette jeres gæsteliste med vores andet værktøj, og derefter direkte importere gæsterne ind til selve bordplanen. Det kunne ikke være nemmere at tilføje gæster - brug blot deres navn, e-mailadresse eller mobilnummer for at søge efter dem.

Vælg selv størrelse og typer af borde

Alle bryllupper er unikke, og vi har derfor designet alle elementer i værktøjet til at være fleksible. Lige fra forskellige bord-størrelser og bordtyper, inklusive runde borde, til forskellige antal gæster pr. bord. Med denne fleksibilitet i tankerne er vi sikre på, at vores værktøj er et godt valg til at lave den perfekte bordplan til jeres kommende bryllup.

Få inspiration fra vores populære bordplan-skabeloner

Hvis I stadig ikke er sikre på, hvilken type bordplan der vil fungere bedst til jeres bryllup, kan I søge inspiration fra en af ​​de populære skabeloner, der allerede er designet af vores team. Baseret og designet med input fra +100 bryllups bordplaner. Fra komplet oversigt af de enkelte pladser til opdeling af gæster i forskellige sektioner og grupper - der er masser af muligheder at vælge imellem.

Visualiser, download og del jeres bordplan

Vores værktøj gør det muligt for jer hurtigt og nemt at lave en online oversigt over jeres bordplan, så alle involverede i planlægningsprocessen kan se helt præcist, hvor gæsterne skal sidde. Det betyder, at der er mindre chance for at begå fejl, og når først jeres gæster ankommer til jeres bryllup, kan de hurtigt finde deres tildelte bord uden nogen forvirring. I kan nemt dele jeres visuelle bordplan. Udskriv, send, gem eller del bordplanen med jeres gæster.

For at hjælpe jer med at skabe den ideelle bordplan, har Wonderfulday desuden publiceret en inspirerende blog artikel med forslag til, hvordan I laver den perfekte bordplan til jeres kommende bryllup.

Derfor bør I investere tid i at skabe den perfekte bordplan til jeres kommende bryllup

Mange kommende brudepar begår den fejl at nedprioritere deres bordplan, men det er en betydelig del af ethvert bryllup, og uden den kan tingene hurtigt blive uorganiserede. I kan opleve, at gæster sidder ved forkerte borde, eller måske glemmer I at sætte de ældre par sammen, så de bliver siddende ved siden af ​​fremmede under hele aftenen. Derudover kan der ved fraskilte familier være et ekstra behov for en hensigtsmæssig placering ved bordplanen, så alle er komfortable til den store dag.