Skab ro og overblik med et budget til jeres kommende bryllup

En af de første og vigtigste opgaver i jeres bryllupsplanlægning, er at lave et budget. Uden et budget for jeres kommende bryllup, er det svært at holde overblik over, hvad i har råd til. I kan gå den traditionelle vej og bruge et excel-regneark eller gå den gamle skole med pen og papir, eller I kan bruge et onlineværktøj som Wonderfulday's budget værktøj. Vores smarte, innovative værktøj hjælper jer med at holde styr på udgifterne, så I både kan overholde budgettet samt lave prioriteringer ud fra det, der netop betyder noget for jer på den store dag.
Derfor bør I bruge et digitalt budget-værktøj

Derfor bør I bruge et digitalt budget-værktøj

Hvis I leder efter en nem og bekvem måde at budgettere til jeres kommende bryllup på, er Wonderfulday's budget-værktøj den perfekte løsning.
  • Det er nemt at bruge: I indtaster blot jeres samlede budget, og herefter kan I indtaste budgetter for specifikke ting
  • I kan holde øje med udviklingen af udgifter: Med vores værktøj kan I se, hvor meget I har brugt, og hvor meget der er tilbage af jeres budget. På den måde kan I foretage justeringer efter behov.
  • Det er praktisk: Værktøjet kan tilgås fra hvor som helst, og på alle enheder, så I nemt kan budgettere og justere på farten.
  • Det er nemt at samarbejde i: Med Wonderfulday’s budget-værktøj kan I invitere jeres ægtefælle, forældre eller venner til at hjælpe til med budgetteringsprocessen.

Fastlæg jeres budget

Det første trin i at bruge Wonderfulday's budget-værktøj er at fastlægge jeres budget. I kan indtaste jeres overordnede budget såvel som specifikke budgetter for hver kategori, såsom mad og drikke, selskabslokale, musik, tøj og meget mere. I Danmark ligger det gennemsnitlige bryllupsbudget på ca. 53.000 kr. I kan få inspiration til at ligge det perfekte bryllupsbudget lige her.
Følg udviklingen i jeres budget

Følg udviklingen i jeres budget

Når I har sat jeres budget, kan I herefter følge med i udviklingen af jeres forbrug. Wonderfulday's budget-værktøj vil holde styr på alle jeres udgifter, så I kan se, hvor meget I har brugt, hvad I har brugt penge på samt hvor meget der er tilbage af jeres planlagte budget. På denne måde kan I foretage justeringer efter behov. Når I foretager et køb, skal I blot indtaste beløbet på den pågældende post.

Inviter familiemedlemmer eller venner til at hjælpe

Wonderfulday's budget-værktøj er et samarbejdsværktøj, hvilket betyder, at I kan invitere andre til at hjælpe med planlægningen. Dette er perfekt, hvis I samarbejder med en bryllupsplanlægger, eller hvis I har familiemedlemmer, der er med til at betale for brylluppet. Indtast blot deres e-mailadresse, og herefter vil de ligeledes kunne tilgå budgettet og registrere udgifter.
Wonderfulday er gratis at bruge

Wonderfulday er gratis at bruge

Vores budget-værktøj er gratis at bruge for kommende brudepar. Tilmeld jer gratis her på siden, og gå i gang med budgetteringen med det samme. Ingen skjulte gebyrer eller andre omkostninger.