Den digitale ønskeliste: Lav nemt og hurtigt ønskelisten til jeres barnedåb

I forbindelse med planlægningen af en barnedåb, er der naturligvis rigtig mange detaljer at tage stilling til. En vigtig opgave, men af sjovere karakter, er at lave ønskelisten. De fleste forældre vil formentlig blot notere ønskerne ned i en note eller et dokument, men på Wonderfulday har I mulighed for kvit og frit at lave jeres egen, unikke digitale ønskeliste. Vores værktøj hjælper jer med at samle alle jeres ønsker på én simpel liste med uddybende information om hvert enkelt gaveønske.
Tilføj nemt produkter til ønskelisten

Tilføj nemt produkter til ønskelisten

I kan i værktøjet nemt tilføje produktlinks fra webshops, hvorefter informationerne om de enkelte gaveønsker importeres. Det gør det nemt for jeres gæster at finde præcis de ting, I ønsker jer. Mere præcist importerer vores værktøj automatisk billeder, priser og beskrivelser af gaveønskerne, hvilket giver både jer og gæsterne et godt overblik over ønskelistens indhold.

Del ønskelisten direkte med gæsterne

I kan nemt dele ønskelisten med jeres gæster. Et enkelt klik og jeres gæster modtager ønskelisten på mail eller SMS. Gæsterne har nu det fulde overblik over ønskelisten på alle deres enheder, hvilket vil gøre deres gaveindkøb lettere og mere bekvemt.
Eksporter jeres ønskeliste

Eksporter jeres ønskeliste

Værktøjet giver mulighed for nemt at eksportere ønskelisten til et excel-dokument eller som PDF, hvorefter I kan printe ønskelisten ud hvis foretrukket. Opret jer gratis på Wonderfulday - og kom i gang med barnedåbsplanlægningen.