Skab ro og overblik med et budget til jeres barnedåb

At lave et budget er et af de første og mest afgørende skridt i at organisere jeres barns barnedåb. Det kan være svært at holde styr på, hvad I har penge til, og hvor jeres penge ryger hen uden et budget for barnedåben. I stedet for at holde styr på budgettet på den konventionelle måde og bruge et excel-regneark, tilbyder Wonderfulday jer frit at benytte vores online budget-værktøj. Wonderfulday er en desktop- og mobilapp, der giver jer mulighed for at administrere jeres udgifter i forbindelse med barnedåben. Det giver jer mulighed for at prioritere ud fra, hvad der er vigtigst for jeres barns dåb, og det holder styr på alt praktisk, så I kan overholde både budgettet samt jeres egne ønsker og forventninger til den store dag.
Bestem jeres budget for barnedåben

Bestem jeres budget for barnedåben

Det første skridt i brugen af ​​Wonderfuldays budget-værktøj er at opstille et budget for barnedåben. I kan indtaste jeres overordnede budget såvel som separate budgetter for hvert område, såsom selskabslokale, mad, drikkevarer, musik, underholdning, tøj og mere. Det er nemt at etablere kategorier i jeres eget personlige budget, når I først er inde i appen.
Få overblik over budgettet med det samme

Få overblik over budgettet med det samme

Når I har defineret jeres budget, kan I bare følge med, mens jeres forbrug udvikler sig. Wonderfuldays budget-værktøj vil holde styr på alle jeres udgifter til barnedåben, så I nemt og hurtigt kan se, hvor meget I har brugt, hvor jeres penge er blevet af, og hvor mange penge der er tilbage. Wonderfulday opdaterer automatisk jeres budget. Dette gør det nemt at foretage justeringer efter behov. Når I har købt noget, skal I blot indtaste det pågældende beløb, og jeres budget opdateres øjeblikkeligt. Dejligt, nemt og effektivt.

Inviter familiemedlemmer eller venner til at deltage i planlægningen

Wonderfulday giver jer mulighed for at invitere andre personer til værktøjet, så I nemt kan samarbejde med andre familiemedlemmer. Dette er en oplagt feature at bruge, hvis I får hjælp fra familie, venner eller bekendte, eller hvis I er en splittet familie, der ønsker at dele omkostningerne nemt mellem jer. Wonderfuldays budget-værktøj er designet til at være enkelt og brugervenligt, så I alle nemt kan holde styr på budgettet i forbindelse med planlægningen. Indtast blot personernes e-mail adresser, og de vil modtage en invitation til at samarbejde om planlægningen.
Wonderfulday er gratis at bruge

Wonderfulday er gratis at bruge

Vores budget-værktøj kan bruges til flere anledninger, herunder naturligvis jeres kommende barnedåb. Tilmeld jer gratis her på Wonderfulday for at komme i gang med planlægningen med det samme. Der er ingen gebyrer eller andre udgifter ved oprettelse.