Lav nemt jeres bordplan til jeres kommende barnedåb med Wonderfulday

Mangler I inspiration og værktøjer til at lave den perfekte bordplan til den kommende barnedåb? Fortvivl ej! På Wonderfulday kan I både finde inspiration fra andre forældre, der har planlagt og designet bordplan til deres barnedåb, ligeså vel som I kvit og frit kan benytte vores online bordplan-værktøj. Værktøjet hjælper jer nemlig hurtigt og nemt med, at opstille borde, tilføje gæster samt rokere rundt på pladserne. Nemt, smart og effektivt.
Tilføj gavebord, dansegulv og andre elementer til jeres bordplan

Tilføj gavebord, dansegulv og andre elementer til jeres bordplan

Hos Wonderfulday forstår vi, hvor vigtigt det er at skabe den perfekte bordplan. Man vil som vært naturligvis gerne sikre sig, at alle gæster får en dejlig dag og føler sig tilpasse. Netop derfor har vi skabt vores innovative værktøj, der kan hjælpe jer med at komme i mål med bordplanen til jeres kommende barnedåb. Med vores værktøj kan I nemlig nemt tilføje borde, dansegulv og andre elementer. På få minutter kan i tilføje gæsterne til deres pladser, og løbende rokere rundt hvis nødvendigt. Ved at bruge vores visuelle online bordplan-værktøj kan det ikke gå helt galt, og vi er sikre på, at I vil blive tilfreds med resultatet.
Gæster kan tilføjes direkte fra jeres gæsteliste

Gæster kan tilføjes direkte fra jeres gæsteliste

Hvis I allerede har lavet jeres gæsteliste, kan I nemt importere alle gæsterne direkte til bordplanen. I kan desuden oprette jeres egen digitale gæsteliste her på platformen, og derefter importere gæsterne direkte ind til selve bordplanen.

Et værktøj med flere bordtyper og størrelser

Der er mange måder at indrette et bord til en dåb på, og den bedste måde afhænger af arrangementets størrelse og antallet af gæster. Her er nogle populære bordkonfigurationer, og hvad der gør dem unikke:
  • Runde borde er et klassisk valg til dåb. De giver mulighed for nem samtale og tilbyder mere intime rammer. De kan dog være svære at passe i små rum.
  • Rektangulære borde er et godt valg til større arrangementer. De kan arrangeres på mange forskellige måder alt efter plads og antal gæster.
  • Firkantede borde er en god mulighed for mindre arrangementer. De giver de samme fordele som rektangulære borde, men kan være sværere at arrangere i et større rum.

Find inspiration i vores skabeloner

Mangler I inspiration til hvordan en bordopstilling kunne se ud? Baseret på input fra flere hundrede bordplaner, har vi udvalgt de mest populære. I kan finde dem lige her i vores inspirationsunivers til barnedåb, og lade jer inspirere til udviklingen af jeres egen unikke bordplan.

Visualiser, download og del jeres bordplan

Værktøjet gør det muligt for jer at dele bordplanen, så alle involverede i planlægningsprocessen helt præcist kan se, hvor og hvordan gæsterne skal sidde til barnedåben. Del nemt jeres visuelle bordplan ved enten at udskrive den eller dele den direkte online med jeres gæster.

Derfor bør I investere tid i at skabe den perfekte bordplan til jeres kommende barnedåb

Mange begår ofte den fejl at nedprioritere deres bordplan. Bordplanen er dog en betydelig del af ethvert arrangement, og uden den kan tingene hurtigt blive forvirrende. I kan opleve, at gæsterne sætter sig ved de forkerte borde, eller måske glemmer I at sætte passende aldersgrupper sammen. Derudover kan der ved fraskilte familier være et ekstra behov for en hensigtsmæssige placeringer ved bordplanen, så alle føler sig tilpasse gennem dagen. Det vil i sidste ende resultere i en meget bedre fest - for alle gæster.