Huskeliste til konfirmation: Den digitale tjekliste til jeres barns kommende konfirmation

Når de unge mennesker skal konfirmeres, står forældrene ofte overfor en ordenligt mundfuld. Der er mange ting, der skal planlægges - og det kan være en udfordring at huske dem alle. Vi har lavet en digital tjekliste og huskeliste, der hjælper jer med at planlægge jeres barns konfirmation. Tjeklisten oprettes automatisk og indeholder alle de opgaver, som I skal nå. Vi har gjort det nemt for jer selv at tilføje eller fjerne opgaver fra tjeklisten - og dermed gøre huskelisten til jeres helt egen. Det er desuden muligt at invitere andre familiemedlemmer, venner eller bekendte til at samarbejde om opgaverne.
Opgaver genereres automatisk og tilføjes til jeres tjekliste

Opgaver genereres automatisk og tilføjes til jeres tjekliste

Hos Wonderfulday er vi godt oplyste, når det kommer til planlægning af konfirmationer. Derfor ved vi, hvilke ting der er de absolut vigtigste for jer at tage stilling til, når I skal planlægge jeres barns kommende konfirmation. Vores digitale tjekliste genererer automatisk en masse gøremål i forbindelse med planlægningen, og I har naturligvis også mulighed for selv at tilføje opgaver til huskelisten.
Fjern eller tilføj nemt opgaver selv til huskelisten

Fjern eller tilføj nemt opgaver selv til huskelisten

Vi forstår godt, at alle har forskellige krav og behov, og derfor kan vores digitale tjekliste naturligvis tilpasses. I kan nemt tilføje eller fjerne opgaver, og dermed gøre listen til jeres helt egen. Kryds nemt opgaver af når de er klaret, og oplev en tjekliste der bliver mere og mere overskuelig.
Invitér andre til tjeklisten

Invitér andre til tjeklisten

Vores digitale tjekliste til konfirmation giver jer mulighed for at tilføje ansvarlige personer til opgaverne. På den måde får I også overblik over, hvem der har ansvar for hvad. I kan dele tjeklisten med familiemedlemmer, venner eller bekendte - og dermed samarbejde om opgaverne.

Tilføj deadlines til huskelisten

I den digitale tjekliste er det naturligvis muligt at tilføje deadlines til opgaverne. Hvis opgaven fortsat ikke er løst når deadline nærmer sig, modtager i en notifikation med en påmindelse på den enkelte opgave. I skal derfor ikke være bekymrede for, at I kommer til at glemme en opgave.

Fuldt integreret med vores budgetværktøj til konfirmationer

Vores digitale tjekliste og huskeliste er naturligvis fuldt integreret med vores budget-værktøj til konfirmationer. Dermed kan I nemt holde styr på alle jeres udgifter ét samlet sted. Få det fulde overblik over budgettet til jeres barns kommende konfirmation. I skal blot tilføje udgiften til den specifikke opgave, og herefter bliver jeres budget automatisk opdateret.

Vores digitale tjekliste er den perfekte måde at forblive organiseret på. Opret jer gratis i dag og gør planlægningen af konfirmationen både lettere og sjovere.