Skab ro og overblik med et budget til jeres barns kommende konfirmation

En af de første og vigtigste opgaver i planlægningen af jeres barns konfirmation, er at lave et budget. Uden et budget for konfirmationen, kan det være utrolig svært at holde overblik over, hvad I har budget til samt hvor pengene ryger hen. Bevares, I kan naturligvis gå den traditionelle vej og bruge et excel-regneark eller gå med den gamle skole og notere ned på papir. Men, I kan meget vel også benytte et online tool som Wonderfulday's budget-værktøj. Vores smarte, innovative værktøj hjælper jer med at holde styr på udgifterne, så I både kan overholde budgettet samt lave prioriteringer ud fra det, der netop betyder noget for jeres barns konfirmation.
Fastlæg jeres budget for konfirmationen

Fastlæg jeres budget for konfirmationen

Det første trin i at bruge Wonderfulday's budget-værktøj er at fastlægge budgettet for konfirmationen. I kan indtaste jeres overordnede budget såvel som specifikke budgetter for hver kategori, såsom selskabslokale, catering, drikkevarer, musik, underholdning, tøj og meget mere. Opret nemt kategorier i jeres eget personlige budget.
Følg udviklingen i budgettet

Følg udviklingen i budgettet

Når I har sat jeres budget, kan I herefter nemt følge med i udviklingen af jeres forbrug. Wonderfulday's budget-værktøj vil holde styr på alle jeres udgifter til konfirmationen, således at I nemt og hurtigt kan se, hvor meget I har brugt, hvad I har brugt pengene på samt få overblik over det resterende rådighedsbeløb. Dermed kan I nemt foretage justeringer efter behov. Når I foretager et køb, skal I desuden blot indtaste beløbet på den pågældende post, hvorefter jeres budget automatisk opdateres.

Inviter familiemedlemmer eller venner til at hjælpe

Wonderfulday's konfirmationsværktøjer er nemme at samarbejde i, hvilket betyder, at I har mulighed for at invitere andre til at hjælpe med planlægningen. Dette er oplagt, hvis I får hjælp af familie, venner eller bekendte, eller hvis I er en opdelt familie, der gerne vil splitte udgifterne imellem jer. Indtast blot personernes e-mailadresser, og herefter vil de ligeledes kunne tilgå budgettet, registrere udgifter og følge udviklingen i planlægningen.
Wonderfulday er gratis at bruge

Wonderfulday er gratis at bruge

Vores budget-værktøj kan kvit og frit benyttes til planlægningen af konfirmationen. Tilmeld jer gratis her på Wonderfulday, og kom i gang med planlægningen med det samme. Ingen skjulte gebyrer eller andre omkostninger.