Lav nemt jeres bordplan til den kommende konfirmation

Er I på udkig efter inspiration eller værktøjer til at lave den perfekte bordplan til jeres barns konfirmation? Heldigvis er der nu en enkel og smart måde at gøre det på. Wonderfuldays online bordplan-værktøj giver jer mulighed for nemt og hurtigt at arrangere jeres bordopstilling til konfirmationen ved hjælp af vores innovative og brugervenlige værktøj.
Det er enkelt at tilføje borde, dansegulve og andre elementer til jeres bordplan

Det er enkelt at tilføje borde, dansegulve og andre elementer til jeres bordplan

Vi ved, hvor vigtigt det er at have den ideelle bordplan til konfirmationen, og netop derfor har vi skabt vores geniale værktøj. I kan hurtigt tilføje borde, dansegulv og andre elementer til bordopstillingen med vores visuelle, intuitive bordplan-værktøj, og vi er sikre på, at I vil blive tilfredse med resultatet. Værktøjet er nemt at bruge og meget tilpasningsdygtigt, hvilket giver mulighed for en bred vifte af bordopstillinger.
Tilføj nemt nye gæster direkte fra gæstelisten

Tilføj nemt nye gæster direkte fra gæstelisten

I kan nemt importere alle jeres gæster til bordplanen, hvis I også har gjort brug af vores digitale gæsteliste. I opretter nemt jeres egen digitale gæsteliste her på platformen og derefter kan I straks importere gæsterne direkte til bordplanen. Nemt og effektivt.

I vælger selv størrelse og type af borde

Alle konfirmationer er unikke, og derfor har vi gjort alle komponenter i værktøjet tilpasningsdygtige. Fra forskellige bordstørrelser og typer til forskellige antal personer pr. Bord, giver er en række forskellige muligheder. Vi er sikre på, at vores værktøj er et glimrende valg til at lave den ideelle bordplan til jeres barns kommende konfirmation.

Vores populære skabeloner kan give jer ideer

Hvis I ikke er sikre på, hvilken form for bordplan der passer bedst til jeres konfirmation, så find inspiration i et af vores populære designs. Med input fra over +100 bordplaner og bordopstillinger er der masser af inspiration at hente.

Design, download og del jeres bordplan

Vores værktøj giver jer mulighed for nemt og hurtigt at skabe et online overblik over jeres bordplan til konfirmationen, så alle involverede i planlægningsprocessen ligeledes kan følge med i, hvor gæsterne skal sidde. Det betyder også, at der vil være mindre mulighed for fejl, og jeres besøgende ved, hvor de skal sidde, straks når de ankommer.