Planlæg jeres barns konfirmation med Wonderfulday

Leverandører, planlægningsværktøjer og inspiration til dit event, så du kan opleve planlægningen, som den bør være — nem, intutiv og moderne.

home.hero.headline
Dine gæsters billeder i et fælles fotoalbum
Nyhed
Fælles fotoalbum

Dine gæsters billeder i et fælles fotoalbum

Lad ikke dine minder gå i glemmebogen. Vi har netop lanceret den moderne måde at samle billeder. Alle dine minder, samlet et sted.

home.features.readMore
Lav din bordplan med Wonderfulday
Nyhed
Visuel bordplan

Lav din bordplan med Wonderfulday

Arranger dine borde, sæt dine gæster og design din bordplan med Wonderfuldays moderne bordplansværktøj.

home.features.readMore

Står du og skal til at planlægge en konfirmation? Du er kommet til det rette sted. Der er unægteligt mange ting at skulle tage stilling til, når det kommer til planlægning af konfirmationen. Alt lige fra valg af selskabslokale, mad og drikke samt musik og underholdning. Det kan være svært at holde styr på alt, og det kan være svært at sikre, at du ikke glemmer noget i en travl hverdag.

Det er her, Wonderfulday kommer ind i billedet. Vores planlægningsværktøj kan hjælpe dig med alle de ting, der skal ordnes, herunder udformning af bordplan og administration af budget og gæsteliste.

Wonderfulday kan hjælpe dig uanset om du endnu ikke har påbegyndt planlægningen, eller allerede er godt i gang. Tilmeld dig gratis i dag.

Få styr på opgaverne med vores digitale huskeliste

Vores digitale tjekliste skaber automatisk en lang række aktiviteter, som skal gennemføres inden konfirmationen. Du kan hurtigt tilpasse tjeklisten ved at slette eller tilføje elementer, så den passer til jeres planlægning. Hver to-do kan desuden tildeles en deadline, så du er sikker på, at du når at ordne de forskellige ting til tiden. På den måde er det også lettere at have en prioriteret tilgang til opgaverne. Hvis du samarbejder med en ven eller et familiemedlem, kan de ligeledes få adgang til tjeklisten og hjælpe dig med at holde styr på opgaverne. Når en opgave er klaret, krydser du blot af på listen. På den måde kan du nemt se, hvad der endnu skal gøres. Efterhånden som du udfører flere opgaver, vil du med en tilfredsstillende følelse komme tættere og tættere på konfirmationen. Bruger du penge på en opgave, så husk at tilføje det ved den enkelte opgave, således at dit budget bliver opdateret.

Opret nemt en digital gæsteliste til den kommende konfirmation

Wonderfulday giver dig mulighed for hurtigt at oprette en digital gæsteliste og sende invitationer ud med blot et par klik. Det er heller ikke svært at lave ændringer på din gæsteliste. Gæster kan tilføjes eller slettes, og der kan tilknyttes noter på hver enkelt person. Det kan være relevant at gøre brug af, hvis man forventer gæster med allergener. Det er desuden muligt at inddele gæsterne i grupper, så man har styr på både familie og venner.

Få det fulde overblik over økonomien for konfirmationen

Det er vigtigt at holde styr på budgettet, når du arrangerer en konfirmation. Med vores budgetværktøj kan du få et klart billede af alle dine udgifter samlet på ét sted. Indtast udgiften hver gang du foretager et køb, også bliver dit budget automatisk opdateret, så du kan følge med i det resterende rådighedsbeløb. Du kan også fastsætte bestemte budgetter for musik, underholdning, catering og meget mere. Du skal blot opdele dit samlede budget i mindre beløb for at gøre overblikket lettere.

Lav nemt en bordplan til konfirmationen

Til konfirmationen er det vigtigt, du sikrer dig, at alle gæsterne er godt tilpas. Derfor har bordplanen naturligvis en stor betydning for dagens forløb. Wonderfuldays digitale bordplan-værktøj giver dig mulighed for hurtigt at generere en bordplan til konfirmationen. Importer gæsterne fra gæstelisten direkte til bordplanen og begynd at organisere. I en række forskellige størrelser kan du vælge mellem forskellige typer borde. Du kan også nemt tilføje eller fjerne gæster og endda ændre bordopstillingen. Når du er færdig med din bordplan, har du mulighed for at printe den ud eller dele den direkte med gæsterne med det samme.

Lav en digital liste med alle ønskerne

Vores digitale ønskeliste giver jer mulighed for at kopiere varernes URL’er fra webshops og indsætte i værktøjet, hvorefter varens pris, billede og andre informationer automatisk importeres til ønskelisten. I kan nemt fjerne eller tilføje ønsker undervejs, hvis andre lækre ønsker opstår. Når I er færdig med at lave ønskelisten, kan du både printe den ud eller dele den direkte med gæsterne, så de ved, hvad de skal købe til konfirmanden.

Find alt hvad I skal bruge til jeres barns konfirmation

I finder både værktøjer, inspiration og leverandører her på Wonderfulday. Vi tilbyder kvalitetsbevidste leverandører, der hjælper med at skabe den perfekte konfirmation. Fra selskabslokaler, catering, fotografer, musik og alt andet, du måtte komme i tanke om. Du kan nemt søge og filtrere leverandører på vores markedsplads, så de matcher dine behov.

Vi ved, at planlægningen af en konfirmation kan være en tidskrævende og uoverskuelig proces. Vi håber og tror på, at med Wonderfulday ved jeres side, bliver planlægningen markant lettere og sjovere.

Gør planlægningen til en fornøjelse

Donwload Wonderfulday til iOS og Android

Inspiration

Lad dig inspirere af vores inspirationsunivers

Planlægningsværktøjer

Alle dine planlægningsværktøjer lige ved hånden

Notifikationer

Vær altid på forkant med relevante reminders og notifikationer
InspirationPlanlægningsværktøjerNotifikationerFælles fotoalbumIndstillinger Fælles fotoalbum

Fælles fotoalbum

Lad dine gæster dele deres billeder og minder i et fælles fotoalbum

Sprog

Brug appen med dit foretrukne sprog og start din planlægning

Indstillinger

Administrer nemt indstillingerne for din konto og begivenheder
Hent Wonderfulday hvor du downloader dine apps
App store Google Play

Ofte stillede spørgsmål

Konfirmationerne starter typisk i maj måned, men det varierer fra kommune til kommune.
Vores digitale tjekliste til planlægning af konfirmation indeholder alle de punkter, I skal tage stilling til, når I planlægger jeres barns konfirmation.
En konfirmation med ca. 50 gæster (inkl. selskabslokale, mad og drikke, serveringspersonale, underholdning og lignende) koster typisk mellem 15.000 og op til 50.000 kroner alt afhængig af landsdel og præferencer.
God underholdning, live musik, selskabslege og personlige sange til konfirmanden er blandt de populære valg, når det kommer til underholdning til konfirmationer.