Lav en digital ønskeliste til fødselsdagsfesten med Wonderfulday

Har du snart fødselsdag, og står du overfor at skulle planlægge en stor fødselsdagsfest? Så er du kommet til det helt rette sted. Du kan med Wonderfulday hurtigt oprette og administrere din ønskeliste til fødselsdagsfesten. Du skal blot oprette en konto og begynde at tilføje gaveønsker til listen. Du kan indtaste links til de produkter, du ønsker, samt tilpassede noter, hvilket gør det muligt at tilføje alt fra enhver webshop. Wonderfulday giver dig mulighed for at holde styr på alle dine gaveønsker ét samlet sted. Din ønskeliste kan nemt deles med dine gæster, så de har det fulde overblik over, hvad du ønsker dig til den store dag.
Smart import af dine gaveønsker

Smart import af dine gaveønsker

Når du tilføjer et produktlink til din ønskeliste, downloades alle oplysninger om varen med det samme til din digitale ønskeliste. Dette omfatter pris, produktbeskrivelse og billede af varen. Dermed kan du være sikker på, at dine gæster finder præcis de ting, du ønsker dig. Du og dine gæster kan tilgå ønskelisten når som helst og hvor som helst.

Download vores innovative app

Du kan bruge vores værktøj fra enhver enhed. Du kan downloade vores app i App Store og Google Play. Begynd at oprette din digitale ønskeliste lige nu med Wonderfulday, som gør det hurtigt og nemt at oprette en ønskeliste - så du får mere tid til andre dele af fødselsdagsplanlægningen.

Hvis du leder efter en nemmere måde at administrere din ønskeliste til fødselsdagsfesten på, så opret en bruger på Wonderfulday. Vores digitale ønskeliste-værktøj er blandt markedets smarteste og mest innovative løsninger. Det er nemt og effektivt at bruge. Og naturligvis ganske gratis.