Læg dit budget til fødselsdagsfesten med Wonderfulday

Der er ingen grund til at tage Excel-regnearket eller papir og blyant frem, når du skal lægge et budget for din næste fødselsdagsfest. Med Wonderfulday kan du hurtigt lave et digitalt budget, som giver dig mulighed for at holde styr på alle dine udgifter til fødselsdagsfesten på ét sted. Du skal blot oprette en bruger på platformen, vælge fødselsdagsfest som arrangementstype, og herefter kan du gå i gang med at lægge dit festbudget.
Alle dine udgifter samlet ét sted

Alle dine udgifter samlet ét sted

Vores værktøj gør det nemt at tilføje alle de varer og tjenester, du har brug for til din fødselsdagsfest. Du kan endda indtaste et skøn over, hvor meget hver enkelt vare eller ydelse vil koste. Wonderfulday giver dig et samlet overslag over omkostningerne til din fødselsdagsfest, når du har indtastet alt. Nemt og overskueligt.
Følg udviklingen i dit forbrug

Følg udviklingen i dit forbrug

Når du begynder at købe varer og tjenester til din fødselsdagsfest, gør appen det nemt for dig at holde styr på alle dine udgifter. Du kan se, hvad der er tilbage i budgettet, og sikre dig, at du får alt det, du har brug for, mens du holder dig inden for budgettet.

Download vores app i App Store eller Google Play

Download vores app direkte fra App Store eller Google Play for at komme i gang med at oprette dit digitale fødselsdagsfestbudget på farten. Wonderfulday gør det nemt at administrere din næste fødselsdagsfest! Du kan selvfølgelig også bruge vores platform her på siden, men hvis du har brug for at planlægge, mens du er på farten, anbefaler vi at downloade vores app.