Et digitalt alt-i-et værktøj til bryllupsplanlægning

Wonderfulday er et digitalt alt-i-et værktøj til forlovede, der ønsker et nemt og gratis værktøj til planlægningen af deres bryllup. Inviter nemt jeres gæster, udsend invitationer, lav jeres visuelle bordplan, få hjælp til budgettet og find inspiration til jeres bryllup. Wonderfulday tilbyder en lang række værktøjer til de nyforlovede, og hjælper med at holde styr på alle de mange opgaver frem til den store dag. Inviter din partner, forældre eller venner, og gør bryllupsplanlægningen til et samarbejde.

Værktøjer

For at gøre planlægningen nemmere har vi skræddersyet en række værktøjer, som har til formål at gøre bryllupsplanlægningen sjov og enkel. Værktøjerne er gratis at benytte, og inkluderer bl.a. værktøjer til:

  • Budgethåndtering: Slip for ubehagelige overraskelser. Er I i tvivl om hvad det koster at holde et bryllup? Frygt ej - vi har udviklet et værktøj, der hjælper med at holde overblikket, og giver konkrete forslag til de forskellige udgiftsposter.
  • Bordplan: Vores visuelle bordplansværktøj er direkte integreret med gæstelisten, så I slipper for at gøre arbejdet to gange. Placer borde, gaveborde, gæster o.lign. med vores visuelle værktøj.
  • Gaveønsker: Hent gaveønsker direkte ind i Wonderfulday ved at kopiere linket til dine yndlingsbutikker, og del gaveønskerne med jeres gæster direkte fra Wonderfulday.
  • Gæsteliste: Saml alle jeres gæster, kontaktoplysninger, roller såsom toastmaster etc. ét sted. Med Wonderfuldays gæsteliste behøver I kun at udfylde jeres gæsters oplysninger én gang. Gæstelisten er forbundet med samtlige andre værktøjer, og gør det sjovt og nemt at planlægge jeres bryllup.
  • Tjekliste: Hold styr på alle opgaverne frem til jeres store dag med vores tjekliste. Vi har samlet alle opgaverne frem til brylluppet, og giver løbende besked, når det er tid til at løse den næste opgave.
  • Tidslinje: Lav en tidsplan over jeres bryllupsdag, og del den med familie og venner. Det hjælper alle med at holde overblikket, og bevare roen, så I kan nyde jeres store dag.
  • Vielsessteder: Find spændende steder at blive viet. Vi har samlet samtlige danske folkekirker, moskéer, synagoger og andre lokationer, hvor I kan blive viet.

Leverandører

Udover værktøjer har Wonderfulday samlet en lang række forskellige leverandører, som kan hjælpe jer med at gøre jeres drømmebryllup til virkelighed. Løbende som I arbejder med platformen vil den lære jer bedre og kende, og kan derfor automatisk matche jer med leverandører, som passer med jeres ønsker og drømme.