1 / 5

Casper Hilmand

Casper Hilmand

Digital booking Casper Hilmand tilbyder, at du kan booke direkte online
Godkendelse inden for 72 timer Casper Hilmand besvarer bookingforespørgsler inden for 72 timer
Tak for dit besøg først og fremmest - Mit navn er Casper og jeg er professionel fotograf og videoproducer med base i Herning. Jeg har mere end ti års erfaring med foto og video-universet og opererer med samarbejdspartnere i hele verden.

At fange de her øjeblikke har kæmpe betydning for mig, da det efter min egen opfattelse er fotos, som bliver vores endegyldige faktor når det kommer til fremkaldelse af gamle minder. - Minder som fortæller en livshistorie.

Klar kommunikation er kernen for et godt planlagt shoot, derfor vægter jeg et møde med jer utroligt højt. På den måde får vi vendt alle detaljer samt jeres ønsker. I kan se eksempler på priser her på sitet, men I er også velkomne til at kontakte mig, hvis I skulle have nogle spørgsmål.

“Vi er meget taknemmelige for de billeder, som blev taget til vores bryllup. Casper sørgede for at fange hele magien på vores bryllupsdag, som vi vil huske for altid. Jeg kan varmt anbefale Casper!”
- Christoffer og Denise Messmann

"Vi havde Casper ude for at tage billeder til vores bryllup. Han er yderst professionel - under festen fik han taget nogle fantastiske billeder og han gjorde det uden at gæsterne lagde mærke til ham. Han formodede at holde sig i baggrunden og stadig tæt nok på til at han fik nogle skønne billeder. Hans kreative tankegang under vores par billeder var utrolig, det gjorde vi fik nogle skønne billeder vi ikke selv havde tænkt på. Jeg kan kun på kraftigste anbefale Casper til jeres bryllup det vil i slet ikke fortryde."
- Mikkel & Søs Schmidt

Om Casper Hilmand

Fotograf · Herning, Danmark
Verificeret
  • Lokation: Herning, Danmark
Beskyt din betaling ved aldrig at overføre eller kommunikere uden for Wonderfulday's hjemmeside eller app.