1 / 5

The Taco Truck

The Taco Truck

Digital booking The Taco Truck tilbyder, at du kan booke direkte online
Godkendelse inden for 72 timer The Taco Truck besvarer bookingforespørgsler inden for 72 timer
Hos The Taco Truck prioriterer vi håndværket i vores tilgang til at skabe tacos. Vi dykker ned i det mexicanske køkken med åbenhed for at udforske nye smagsoplevelser.

Jeg, Ignacio Orellana, er en uddannet kok fra Dragsholm Slot og har erfaring fra køkkener som restaurant Kanalen på Christianshavn, Il Buco og restaurant Maison i Indre By. Kærligheden til god, hjemmelavet mad er en del af mit kokke-DNA.

Efter år med klassisk fransk gastronomi har jeg begivet mig ud på et nyt eventyr, hvor mexicanske chilier og eksotiske krydderier er i centrum for vores skiftende menu hos The Taco Truck. Vi går aldrig på kompromis med kvaliteten og tilbringer utallige timer i køkkenet, før vi serverer vores tacos til vores gæster.

Vi mener, at Danmark mangler tacos, der er lavet med passion, omsorg og personlighed. Det er ud fra denne overbevisning, at vi har åbnet vores egen foodtruck. Hos os er der ingen fastlåste regler for vores tacos, og vores eventyr er kun lige begyndt.

Jeg håber, at du vil overveje at booke The Taco Trucks til din fest og blive en del af vores rejse, der kun bliver vildere!

Om The Taco Truck

Mad og drikke · København, Danmark
Verificeret
  • Lokation: København, Danmark
Beskyt din betaling ved aldrig at overføre eller kommunikere uden for Wonderfulday's hjemmeside eller app.