1 / 5

Den Grønne Bønne

Den Grønne Bønne

Digital booking Den Grønne Bønne tilbyder, at du kan booke direkte online
Godkendelse inden for 72 timer Den Grønne Bønne besvarer bookingforespørgsler inden for 72 timer
OM OS

Vi er en familie virksomhed, der drives ud fra principperne om sammenhold, samvær og respekt for alle. Det kombinerer vi med en stor passion for god kaffe, god service og professionalisme. Virksomhed ledes og drives af Kathrine og Jesper (mor og far), mens vores 3 børn, Emil, Anton og Theo hjælper til, hvor de kan og må. Skal der være ekstra tryk på, så har vi et bredt netværk at trække på. Vi har mange års erfaring fra servicefag hvor vi møder mange mennesker og håndterer alle slags problemstillinger. Du kan derfor trygt lægge dit arrangement i vores hænder, og være sikker at der er høj service, store smil og overblik dagen igennem!

VORES PRODUKTER

Vi elsker god kaffe, og gode råvare. Men om kaffen hedder det ene eller det andet betyder ikke det store for os, derfor har vi sparet på alt det fancy kaffesnak og koncentreret os om at levere god service og gode råvare til en overkommelig pris. Når vi ikke er bundet af faste leverandører, er det til din fordel, så har vi nemlig plads til dine personlige præferencer. Så ønsker du at vi serverer noget helt særligt til dit arrangement, så tøv ikke med at tage fat i os. Vi har et stort udvalg af leverandører og kan derfor tilpasse menuen efter dine ønsker.

OS OG MILJØET

Vi er hverken fanatiske eller bedre end nogen andre, vi tror blot på at vi alle skal gøre vores, for at give det bedste vi kan videre til næste generation. Det gør vi ved kun at benytte ØKOLOGISKE produkter, bionedbrydeligt engangsservice, og ved at vores mobile kaffebar kører på 100% grøn strøm. Med en eldrevet mobil kaffebar er vi blandt andet det perfekte valg til indendørs arrangementer, hvor man ikke ønsker opstart af benzinmotor eller at skubbe kaffebaren over store afstande.

VORES EVENTS

Vi tilbyder servering til alle typer af events lige fra det personlige, familiære og intime for eksempel fødselsdag, barnedåb, bryllup eller konfirmation. Til virksomhedsevents som messer, åbnings- eller personalefest hvor der skal være stor professionalisme og tryk på fra start. Som en familie virksomhed ved vi alt om hvordan vi gør jeres familie event til noget helt særligt ligesom vores store erhvervserfaring fra anerkendte servicefag giver os den nødvendige indsigt og forståelse af hvordan store firma events skal drives.

EGEN BRANDING

For virksomheder eller til det private arrangement hvor du ønsker at gøre noget ekstra kan vi tilbyde alle typer af personlig branding. Til det større arrangement kan vi tilbyde at printe unikke kopper med dit eget logo eller design, mens vi til mindre arrangementer kan tilbyde hvide neutrale kopper med jeres eget unikke klistermærke påsat. Vi kan lave et banner som dækker vores kaffe bar. Eller ønsker du at gå all in med en fuld foliering af hele kaffen bilen, kort sagt det er kun vores fælles fantasi der sætter grænsen.

Om Den Grønne Bønne

Funfood · Dragør, Danmark
Verificeret
  • Lokation: Dragør, Danmark
Beskyt din betaling ved aldrig at overføre eller kommunikere uden for Wonderfulday's hjemmeside eller app.