1 / 3

Anais Dining

Anais Dining

Digital booking Anais Dining tilbyder, at du kan booke direkte online
Godkendelse inden for 72 timer Anais Dining besvarer bookingforespørgsler inden for 72 timer
Hej, mit navn er Anais, og jeg er 30 år gammel. Jeg kommer fra Belgien og Den Dominikanske Republik. For 7 år siden flyttede jeg til Danmark, og i dag driver jeg min café, Anais Kulturcafé. Min multikulturelle baggrund gør, at jeg er god til at arbejde med mange forskellige slags ingredienser og smagssammensætninger. Derfor kan jeg navigere i mange verdenskøkkener, såsom det danske, caribiske og franske køkken. Disse evner er blevet styrket, da jeg deltog i et gastronomi- og konditorkursus på en gastronomisk skole på 1-michelin-stjerneniveau, og de er yderligere blevet forstærket sammen med mine dygtige kolleger hos Anais Dining.

Hos Anais Dining er det vigtigste for os, at din fest bliver mindeværdig, og vi tror på, at vi kan hjælpe dig med det. Vi tror nemlig på, at man gennem madoplevelser kan skabe nogle af de bedste minder. Vi er helt igennem madelskere, og den kærlighed vil du kunne mærke, når du nyder vores mad til din fest.

Ved at vælge Anais Dining kan du være tryg ved, at vi imødekommer dine behov, så du får netop den fest, du ønsker. Vi har et bredt udvalg af forskellige menuer fra alverdens køkkener. Vi tilbyder både catering til buffeter, men også en mere formel privat middagsservering.

Jeg håber, at du vil booke Anais Dining, eller at I vil kontakte os for at drøfte, hvordan vi sammen kan skabe en fantastisk madoplevelse til jeres fest.Galleri

Om Anais Dining

Cateringfirma · Farum, Danmark
Verificeret
  • Lokation: Farum, Danmark
Beskyt din betaling ved aldrig at overføre eller kommunikere uden for Wonderfulday's hjemmeside eller app.