Lav din bordplan online med Wonderfulday

Det kan være en uoverskuelig opgave at lave en bordplan til din fest. Der er så mange ting at tage hensyn til, f.eks. antallet af gæster, størrelsen på bordene og lokalets indretning. Men bare rolig. Med Wonderfuldays digitale bordplan-værktøj, har du et smart og digitalt tegneprogram til at lave din egen unikke bordplan.
Smart og nemt tegneprogram

Smart og nemt tegneprogram

Med vores smarte digitale tegneprogram kan du på ganske kort tid lave din egen unikke bordplan på din computer eller smartphone. Du kan indtaste antallet af gæster, definere bordenes størrelse og bestemme rummets indretning. Derefter kan du trække og slippe gæsterne ind på deres pladser direkte fra din gæsteliste. Du kan også tilføje noter til hver enkelt gæst, f.eks. deres navn, diætkrav og eventuelle særlige ønsker.

Download vores app

Vores digitale bordplan-værktøj er tilgængeligt som app til iPhone og Android-enheder. Du kan downloade appen fra App Store eller Google Play.

Med vores app kan du oprette din bordplan på farten, uanset hvor du er. Og hvis du har brug for at foretage ændringer i din plan, kan du gøre det hurtigt og nemt fra din smartphone. Så hvad venter du på? Kom i gang i dag, og skab din egen unikke bordplan med Wonderfulday!

Find inspiration i vores skabeloner

Hvis du har brug for inspiration til din bordplan, kan du tage et kig på vores skabeloner. Vi har et bredt udvalg af skabeloner at vælge imellem, så du kan helt sikkert finde en, der passer perfekt til din fest. Vores skabeloner er inddelt efter arrangementstyper, således at du nemt kan lade dig inspirere af de skabeloner, der tidligere er blevet brugt i forbindelse med en bestemt type arrangement. Find f.eks. skabeloner og idéer til bordplaner til bryllup, konfirmation, fødselsdag og barndåb.

Del oversigten med gæsterne

Du kan også dele din bordplan med dine venner og familie, så de kan se, hvor de skal sidde. Og hvis du har brug for at foretage ændringer i din plan, kan du gøre det hurtigt og nemt fra din computer eller smartphone.

Så hvad venter du på? Kom i gang i dag, og opret din egen unikke bordplan med Wonderfulday! Med vores brugervenlige digitale værktøj kan du skabe en fantastisk bordplan til dit næste arrangement på få minutter.

Gængse regler for bordplanen

Når du laver din bordplan, er der nogle få fælles regler, du skal huske på. Det afhænger naturligvis af, hvilket arrangement du skal afholde, men her er nogle af de vigtigste regler, når du skal lave din bordplan:
  • Familier med små børn bør sidde tæt på udgangen, så de kan let forlade stedet og f.eks. komme på toilettet, når det er nødvendigt
  • Ældre eller handicappede gæster bør også sidde tæt på udgangen
  • I mange tilfælde bør gæster, der ikke kender hinanden, ikke sidde ved siden af hinanden (denne er meget omdiskuteret, men hvis du vil være helt sikker på, at dine gæster får en fantastisk fest, kan det være en risiko at sammensætte gæster, der ikke kender hinanden)
  • Hvis det er muligt, bør man forsøge at placere gæster med fælles interesser ved siden af hinanden