Lav en digital ønskeliste til festen med Wonderfulday

Med Wonderfulday kan du nemt oprette og administrere din ønskeliste til festen digitalt. Du skal blot oprette en konto og begynde at tilføje gaveønsker til din liste. Du kan tilføje varer fra enhver webshop ved at indtaste links til produkterne, og du kan endda tilføje personlige noter til hver enkelt vare. Wonderfulday gør det nemt at holde styr på, hvad du virkelig ønsker dig, og gør det nemt for dine venner og familie at give dig de perfekte gaver - så du slipper for at skulle bytte gaverne.
Produktinformation hentes automatisk til din digitale ønskeliste

Produktinformation hentes automatisk til din digitale ønskeliste

Når du tilføjer et produktlink til din ønskeliste, hentes al information omkring produktet automatisk til din digitale ønskeliste. Det er informationer som pris, produktbeskrivelse, forhandler og billeder af produktet. Dermed har du og dine gæster altid alle de oplysninger, I har brug for om gaveønskerne, så I kan være sikre på, at det er de rigtige ting, der købes. Du kan også tilføje personlige noter til hver enkelt produkt på din liste.

Download vores app

Du kan både tilgå vores værktøj fra desktop og smartphone. Download vores app ganske gratis i App Store eller Google Play, og begynd at oprette din digitale ønskeliste i dag! Med Wonderfulday er det hurtigt og nemt at lave en ønskeliste - så du kan fokusere på det, der virkelig er vigtigt: at nyde din fest.

Hvis du leder efter en nemmere måde at administrere din ønskeliste til festen på, skal du ikke lede længere. Vores digitale ønskeliste-værktøj er blandt markedets smarteste og mest innovative løsninger. Det er hurtigt og nemt at bruge, og kan benyttes kvit og frit.

Find inspiration i andres ønskelister

Hvis du har brug for inspiration til din egen ønskeliste, kan du se et udvalg af andres ønskelister her på platformen. Du kan også se, hvilke varer der er populære, og tilføje dem til din egen liste. Med Wonderfulday er det nemt at få præcis det, du ønsker dig - uden at du behøver at bytte gaver. Vi følger med i udviklingen af trends, og foretager regelmæssigt analyser af, hvilke produkter der trender.

I vores skabeloner og inspiration til gaveønsker har vi inddelt ønskelisterne efter arrangementstyper. Det vil sige, at du nemt kan finde inspiration til ønskelisten, hvad end du planlægger jeres bryllup, barnedåb, en fødselsdagsfest eller teenagerens konfirmation.

Lav din egen digitale ønskeliste ganske gratis med Wonderfulday

Det er nemt og hurtigt - og ganske gratis - at oprette en digital ønskeliste med Wonderfulday. Du skal blot oprette en konto og begynde at tilføje varer til din liste. Du kan tilføje produkter fra enhver webshop ved at indtaste links, og du kan endda tilføje personlige noter til hver enkelt vare. Produktoplysninger downloades automatisk til din digitale ønskeliste, så du og dine gæster har de informationer, der skal bruges.