Lav en digital tjekliste til festplanlægningen med Wonderfulday

Med Wonderfulday kan du nemt oprette en digital tjekliste til din kommende fest. Alt du behøver er en liste over ting, som du skal have gjort, og Wonderfulday hjælper dig med at holde styr på det hele. Wonderfulday gør det nemt at tilføje ting til din tjekliste, og du kan endda indstille påmindelser til dig selv, så du ikke glemmer noget.

Når du er færdig med din tjekliste, kan du dele den med andre personer, der hjælper dig med at planlægge festen. Det kan være familiemedlemmer, venner eller endda en festplanlægger.

At have en digital tjekliste er en god måde at sikre, at intet bliver glemt, når du planlægger en fest. Vi har klaret det hårde arbejde - så du kan nyde planlægningen.
Vælg arrangementstype for dit event

Vælg arrangementstype for dit event

Vores digitale tjekliste kan bruges til planlægning af bryllup, konfirmation, barnedåb, fødselsdage eller andre fester. Når du vælger en konkret arrangementstype som f.eks. bryllup eller konfirmation, vil vores værktøj automatisk spytte en række opgaver ud, der skal løses i forbindelse med planlægningen af det konkrete arrangement. Du kan naturligvis tilpasse tjeklisten, således at den passer til jeres behov. Tilføj eller fjern nemt opgaver fra tjeklisten, og kryds af, når opgaver er klaret.

Download vores app

Vores digitale tjekliste er tilgængelig på både iOS og Android. Download appen, og opret din første tjekliste i dag. Det er gratis at downloade og bruge Wonderfuldays værktøjer, og med vores nylancerede app, kan du nemt komme igang med festplanlægningen, mens du er på farten.