1 / 4

Shawarma Wagon

Shawarma Wagon

Digital booking Shawarma Wagon tilbyder, at du kan booke direkte online
Godkendelse inden for 72 timer Shawarma Wagon besvarer bookingforespørgsler inden for 72 timer
Hos Shawarma Wagon vil vi gerne udvide danskernes kendskab til den libanesiske køkken, hvor kødspydet bliver hjemmelavet med krydderier fra det mellemøstlige. Vi vil gerne videregive denne smagsoplevelse, som ikke bare er en lækkerbisken af et måltid. Tag på en gastronomisk rejse til Mellemøsten med Shawarma Wagon! Vores specialitet er vores saftige flankesteak shawarma, tilberedt med de fineste mellemøstlige krydderier og marineret til perfektion. Hver bid er en himmelsk smagsoplevelse. Men det stopper ikke her. Vi serverer også hjemmelavede falafel, sprøde sambosaer og en bred vifte af shawarma-varianter, herunder kylling og grøntsager, oksekød og grøntsager samt en lækker vegansk mulighed. Og selvfølgelig kan du ikke undvære vores frisklavede pommes frites og forfriskende mellemøstlige salater.

HVEM ER VI?

Hos Shawarma Wagon er vi mad entusiaster som gerne vil udfordre og rykke forståelsen for hvordan ægte libanesisk mad skal smage.

HVAD KAN VI?

Det være os en fornøjelse, at være med til at skabe nogle unikke rammer til jeres arrangement. Vi kommer ud med foodtrucken, slår lugen op, sætter de kulørte lamper på, sætter strøm til festivalhøjtaleren (hvis vi må ) - og så er vi klar til at give jer og jeres gæster en fantastisk oplevelse. Oplev En Smagseksplosion med Shawarma Wagon!

Er du klar til en kulinarisk rejse, der vækker dine smagsløg til live? Vores food trucks, Shawarma Wagon, er her for at tage dig med på en spændende smagsoplevelse med autentiske mellemøstlige retter, der vil få dig til at savne ørkenens varme og basarernes livlige atmosfære.

Om Shawarma Wagon

Foodtruck · Holstebro, Danmark
Verificeret
  • Lokation: Holstebro, Danmark
Beskyt din betaling ved aldrig at overføre eller kommunikere uden for Wonderfulday's hjemmeside eller app.