1 / 4

Marius K Photo

MariusKPhoto

  • Ny
Fleksibel afbestillingspolitik Med fleksible afbestillingsvilkår opnår du en større fleksibilitet i din planlægning
Digital booking Marius K Photo tilbyder, at du kan booke direkte online
Godkendelse inden for 72 timer Marius K Photo besvarer bookingforespørgsler inden for 72 timer

Marius K Photo

Hej! Jeg hedder Marius, og min passion er fotografi. For 4 år siden fik jeg mit første kamera, og siden den allerførste dag har jeg arbejdet hårdt på at udvikle mine færdigheder. Jeg har stadig en lang rejse foran mig, før jeg når verdenselite, men i det mindste er jeg i gang med at arbejde hen imod det! Jeg nyder at befinde mig udendørs og fange imponerende landskaber samt dyrene i den vilde natur i Danmark. Samtidig elsker jeg at indfange de specielle øjeblikke under bryllupper eller skabe det 'magiske' portræt.

Du kan booke mig, eller skrive en besked til mig, så finder vi sammen ud af hvordan, at vi kan forevige jeres store dag.

Leverandøren leverer til

Bryllup

Booking

Bryllupspakker
Essentials Package
- Dækning af ceremonien, før og efter kirke og portætsession. - Professionel redigering af billeder. - Smart online galleri med højopløselige digitale billeder som kan deles med gæster. - Mulighed for at bestille print, print i ramme, fotoalbum m.m. Du får 100-200 redigerede billeder - Møde inden den store dag (enten digitalt eller fysisk)
3.200 kr. / stk
Classic Package
- Fuld dækning af bryllupsdagen, ceremoni, reception, portrætsession, taler og indslag, aftenstemnings-billeder og brudevals (og alt imellem). - Professionel redigering af billeder. - Et flot trykt bryllupsalbum i højkvalitet med udvalgte billeder. - Smart online galleri med højopløselige digitale billeder som kan deles med gæster. - Mulighed for at bestille print, print i ramme, fotoalbum m.m. - Du får 400-600 redigerede billeder - Møde inden den store dag (enten digitalt eller fysisk)
6.400 kr. / stk
Premium Package
- Udvidet dækning af bryllupsdagen, herunder forberedelse, ceremoni, reception, portrætsession, taler og indslag, aftenstemnings-billeder, brudevals og fest. - Professionel redigering af billeder. - Et luksuriøst trykt bryllupsalbum med udvalgte billeder. - Smart online galleri med højopløselige digitale billeder som kan deles med gæster. - Mulighed for at bestille print, print i ramme, fotoalbum m.m. - Du får 500-800 redigerede billeder - Møde inden den store dag (enten digitalt eller fysisk)
8.000 kr. / stk
Dato
Vælg dato
Adresse
Vælg adresse
Fortsæt
Du bliver ikke opkrævet noget endnu
Din forbindelse er sikret med SSL

Om MariusKPhoto

Fotograf · Fredensborg, Danmark
Verificeret
  • Lokation: Fredensborg, Danmark
Beskyt din betaling ved aldrig at overføre eller kommunikere uden for Wonderfulday's hjemmeside eller app.
Forudbetalings- og afbestillingspolitik
Tilføj datoer for at se forudbetalings- og afbestillingspoltikken for din reservation.