1 / 1

Tiger Jumps Hoppeborg

Tiger Jumps Hoppeborg

Digital booking Tiger Jumps Hoppeborg tilbyder, at du kan booke direkte online
Godkendelse inden for 72 timer Tiger Jumps Hoppeborg besvarer bookingforespørgsler inden for 72 timer
Tigeren er et frygtindgydende syn for de fleste - undtagen vores yngste gæster. Når der er masser af børn til stede, er Tigeren det ultimative valg. Denne hoppeborg oser af kvalitet og skaber en verden af underholdning, især når der er mange børn, der hopper sammen.

Tigeren er designet til høje hop, hvilket garanterer sjov for alle, og den åbner mulighed for konkurrencer om, hvem der kan hoppe højest - det er bare at komme i gang!

Hoppeborgen Tigeren er en 45 m2 stor oase, perfekt til mange gæster med dimensionerne 7 x 6 meter i længde og bredde samt 9,1 meters højde tilbyder Tigeren rigelig plads til op til 20 personer ad gangen. Sammen med blæser og kabelrulle kan den klargøres på kun 15 minutter af to personer.

Den ideelle placering for hoppeborgen er på græs, men den kan også opsættes på asfalt eller andre faste underlag. Hvis det er nødvendigt, kan vi medbringe presenning og faldmåtter.

Pladsbehov: 8 meter x 7 meter x 4,5 meters højde. Strømkrav: 1 x 230v, 2000w indenfor en 20 meters rækkevidde. Velegnet underlag: Græs, asfalt - undgå grus eller sand.

Om Tiger Jumps Hoppeborg

Aktivitet · Holbæk, Danmark
Verificeret
  • Lokation: Holbæk, Danmark
Beskyt din betaling ved aldrig at overføre eller kommunikere uden for Wonderfulday's hjemmeside eller app.