Bryllupsbilleder 2022: Her er de 10 mest populære bryllupsfotos på Instagram
  • Planlægning
  • 27. august 2022
  • 3 minutter

Bryllupsbilleder 2022: Her er de 10 mest populære bryllupsfotos på Instagram

Af

I Danmark, eller måske vi skulle sige Kongeriget Danmark, er der masser af smukke steder at tage det perfekte bryllupsbillede. Uanset om I vælger en kirke, et slot eller et fantastisk sted i naturen som lokation, er der en rigtig god chance for, at I kan få taget nogle helt fantastiske billeder.

Bryllupsbillede nr. 10

Bryllupsbilledet er delt af Chalotte, der arbejder som fotostylist og visuel mentor. På billedet ses brudeparret sammen med to søde chihuahua hunde, der uden tvivl ser ud til at have en ligeså fantastisk dag som brudeparret selv.

Fotoet er delt af Chalotte, mens fotografen er ukendt.

Bryllupsbillede nr. 9

Turen går til en ukendt skov i den midtjyske by, Randers. Her er brudeparret omgivet af smuk natur, solskinsvejr og deres to børn. Billedet er taget af Frederikke Møller Hammond, der driver Hammond Studios.

Bryllupsbillede nr. 8

“I love ya, I love ya, I freaking fucking love ya. Bedste dag, bedste ja 🤍💙"

Billede og caption siger alt, så over and out herfra. Bryllupsbilledet er taget af Fotograf Mille Stengård.

Bryllupsbillede nr. 7

Billedserien er taget af familie- og bryllupsfotograf Marina Shumeyko, og er skudt på Graasten Slot i Jylland.

Der har ligget flere slotte på stedet siden 1500-tallet, og det nuværende slot er det tredje i rækken, og er fra 1759. I dag er slottet stillet til rådighed for Dronning Margrethe... og anledningsvist brude.

Bryllupsbillede nr. 6

Næste bryllupsbillede er skudt somewhere i København, og er taget af bryllupsfotograf Egemen Kurar.

Egemen tilbyder bryllupsfotografering i hele verden.

Bryllupsbillede nr. 5

Vi var lidt i tvivl om, hvorvidt vi skulle inkludere dette bryllupsbillede (grundet det enorme fokus på bryllupskagen, hvis du skulle være i tvivl), men som udgiveren af opslaget selv siger: "I dag er det to uger siden, at vi blev gift 🥰 Og bryllupskagen fortjener et opslag for sig selv 🍰". Fair nok, vi er med!

Billedserien er skudt af Bisgaard Photography.

Bryllupsbillede nr. 4

Turen går til Struer Lydens By, som efter Struers eget udsagn, er en egn, der lever med Lyden som en vigtig del af sit DNA.

Billedserien rummer både smukke billeder af brudeparret, familien og børnene. Billederne er taget af fotograf Michelle, der driver thattphotography_.

Bryllupsbillede nr. 3

Simpelt, elegant og fyldt med kærlighed. Det tredje mest populære bryllupsbillede på Instagram er taget af fotograf Malene Mittag.

Bryllupsbillede nr. 2

Det andet mest populære bryllupsbillede på Instagram er taget ved det lille, idylliske hotel, Hotel Skibelund Krat. Skovhotellet er omgivet af bøgeskov med pragtfuld udsigt over Kongeådalen, og beliggende midt i det historiske Skibelund Krat.

Billedserien er skudt af Fotograf Zoey Elinor.

Bryllupsbillede nr. 1

Hvis du har læst med hele vejen hertil, er vi endelig kommet til den ene undtagelse, vi nævnte i starten af denne artikel. Det mest populære bryllupsbillede på Instagram i 2022 er nemlig taget på intet mindre end smukke Færøerne. Og vi forstår udemærket godt hvorfor, at netop dette bryllupsbillede har fået mest opmærksomhed.

Billedet er skudt af den dygtige fotograf Gaui H.